Vandaag jarig

Maurits Lit
Florine de Ruiter
Jinte Steenman
Purdey van Zalinge

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
16-10
Lootjes verkoop Santa Club Actie van start!

 

Beste leden, ouders, verzorgers & begeleiders van leden van HC Houten

Zoals eerder aangekondigd, doet HC Houten dit jaar mee met de SantaRun/Santa Club Actie. Dit is een initiatief van de Houtense Rotary Houten en middenstand om lokale sportclubs te ondersteunen.

HC Houten probeert de jaarcontributie zo laag mogelijk te houden. Dit lukt onder andere doordat de club een actief sponsorbeleid voert. Voor een stukje van dit sponsorbedrag doen wij een beroep op onze (jongste) jeugdleden.

Wij vragen de D-, E- en F-jeugd om zoveel mogelijk lootjes te verkopen voor de Santa Club Actie. Een lot kost € 3,--. Voor ieder lot dat de kinderen verkopen, krijgt HC Houten € 2,40. Dat betekent dat ieder verkocht lot belangrijk voor de club is!

Het is de uitdaging om als team zoveel mogelijk lootjes te verkopen. Er zijn namelijk teamprijzen beschikbaar gesteld voor teams die bepaalde hoeveelheden of de meeste lootjes verkopen. Hiermee is deze actie anders dan andere acties.

Onder meer de volgende prijzen zijn beschikbaar gesteld:

·hockeyballen;

·bidons;

·teamlunch;

·teamuitje;

·hockeyclinic.

De envelop met verkoopformulieren, QR-codes, bedankbriefjes en verdere uitleg zijn door de coaches/begeleiders/managers van de F-jes, E 6-tallen, E 8-tallen en D-jeugd te verkrijgen achter de bar.

De verkoop loopt vanaf NU t/m 14 December en de trekking van de loterij is op 22 December na de SantaRun. Meer informatie over de SantaRun en de Santa Club Actie is te vinden op:

 

https://houten.rotarysantarun.nl


Samen sterk voor de club!

Veel succes en vooral plezier!


 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
  :) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor