Vandaag jarig

Sindy Beekhuis-Moorlach
Simon van den Berg
Martijn Podt
Cato Straathof
Wessel Verhoef
Christien Visser

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
6-6
Clubfacet: de 10 dilemma's van Jan Jurre Harsveld van der Veen

Pinkpop of North Sea Jazz: Ik ben eigenlijk helemaal niet van de festivals, ik ga er liever zelf relaxed voor zitten of naar een concert van een band die ik echt tof vind, maar als ik moet kiezen ga ik voor de variatie op Pinkpop.

The Hobbit of Lord of the Rings: Hier ga ik helemaal voor The Lord of the Rings. Ik vond de Hobbit films zeker leuk om te zien, maar The Lord of the Rings is net een stukje grandiozer en toch wel een stuk beter gedaan. Ik heb de films wel al 100 keer gezien en ik denk dat ik ze nog wel 100 keer kan kijken.

BBQ of Sterrenrestaurant: Dit vind ik een lastige! Ik waardeer het chique avondje uit in een sterrenrestaurant altijd heel erg, maar een goede avond BBQ'en met wat vrienden blijft meestal langer in het geheugen en een sterrenrestaurant kan zomaar niet je smaak zijn, terwijl ik altijd geniet van de BBQ; BBQ dus.

Bier of wijn: Bier! Ik ben geen wijn mens, ik kan er wel waardering voor opbrengen op z'n tijd maar als je twee glazen voor me neerzet kies ik altijd voor het bier.

Strak in het pak of casual gekleed: Hier ga ik voor strak in het pak. Een beetje je best doen om er goed uit te zien vind ik altijd leuk en kan ik bij anderen ook altijd erg waarderen en dit jaar hebben ik en mijn collega coach altijd met overhemd en stropdas gecoacht.

Strandvakantie of actieve vakantie: De actieve vakantie is mijn ding. Ik vind een dagje op het strand luieren helemaal niet erg, maar op dag twee verveel ik me daar al. Mijn favoriete vakantie is dan ook altijd Egypte, met iedere dag een andere tempel of tombe om te verkennen.

Een week geen telefoon of een week niet sporten: Doe dan maar een week geen telefoon. Het contact missen is wat vervelend, maar dat maak je wel weer goed door lekker samen te hockeyen.

Een team coachen of zelf spelen: Ik ga toch voor zelf spelen. Ik vind het coachen heel erg leuk en ik blijf het ook zeker doen, maar zelfs spelen is waar het begonnen is. Op zaterdag coachen en op zondag spelen vind ik optimaal, maar het plezier van de zondag met je eigen team er helemaal voor gaan en zelf een verschil kunnen maken, steekt er toch wel boven uit.

Naar de bios of naar de kroeg: Dan gaan we gezellig in de kroeg zitten met een groepje. Ik ben ├╝berhaupt meer van de kroegen dan de feesten, en een beetje de avond wegpraten met een klein groepje is iets waar ik van kan genieten.

Topsport of breedtesport: Ik kan me in beiden heel goed vinden, maar de keuze valt naar de breedtesport. Topsport is geweldig om te zien en om mee te leven, maar sport is voor iedereen, niet alleen voor de allerbesten. In de breedtesport kan iedereen zijn of haar plezier vinden en kun je je hele leven de weekenden stressloos besteden.

Foto: Jan Jurre (r) samen met de topscoorder van JA3 

Marion Zaal

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor