Vandaag jarig

Sindy Beekhuis-Moorlach
Simon van den Berg
Martijn Podt
Cato Straathof
Wessel Verhoef
Christien Visser

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


terug naar vorige scherm
6-6
Team in de Spotlight - Dames Veteranen B

Wat maakt Veterinnen B zo bijzonder? 

Veterinnen B is een superteam met een goeie mix tussen fanatisme en een hoop gezelligheid. En we zijn goed bezig want, met nog twee wedstrijden te gaan, staan we nu op de tweede plaats in de ranglijst. Dus dat wordt nog spannend! Wat het team bijzonder maakt is de goede sfeer. Er wordt een hoop gelachen en met name de derde helft is bij ons het hoogtepunt. Zo hebben we ons ook ingeschreven voor een super gezellig hockeytoernooi in augustus, dit ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Waar ligt jullie kracht, wat zijn jullie sterke punten?

Wat dit team sterk maakt is de mix van leuke mensen en het stoppen met duo-leden, spelers die de ene week wel en de andere week niet komen. Nu hebben we 17 fulltime leden en zijn we niet alleen beter gaan spelen, maar ook meer gaan winnen. En Paul van Maaren, onze coach, moedigt ons altijd flink aan langs de lijn. Wat natuurlijk ook helpt is dat we het ook buiten het hockeyveld goed met elkaar kunnen vinden.

Zijn er nog verbeterpunten?

Er gaat veel goed maar er blijft natuurlijk nog wel wat te wensen over. Bij de volgende Olympische Spelen is goud onze belangrijkste wens. Mocht dat er niet in zitten dan gaan we voorlopig voor een beter doelsaldo. We winnen nu regelmatig maar scoren niet veel. Onze trainster Brenda Vial bedenkt wekelijks nieuwe manieren om ons beter te laten spelen en vaker te laten scoren, dus dat moet goed komen!


Wat is jullie beste prestatie tot nu toe? 

Het resultaat dat ons het meest verrast heeft was de 3-1 overwinning tegen Naarden (14 mei 2017). Natuurlijk gaan we normaal allemaal vroeg naar bed om uitgerust aan een wedstrijd te kunnen beginnen, maar in Naarden was een deel van het team de avond daarvoor iets te lang doorgegaan met feesten. Met één wisselspeler en een flinke dosis karakter (en kater) hebben we toch een mooi resultaat neergezet.

Wat is de doelstelling voor dit seizoen; wanneer is het seizoen geslaagd?

Eigenlijk is dit seizoen voor ons al geslaagd. We hebben onszelf verrast met een hoge notering in het klassement en hebben ondertussen veel plezier gemaakt. Een prachtige combi!

Dames Veterinnen B bestaat uit:

Guus Ausems-Kramer, Daniƫlle Baas, Paula Bast, Monique Berg-Hansen, Trudy Berghuis, Miriam Boer, Ivonne Gorissen, Monique Heijmans (keeper), Truuke Kamminga, Claudia van Kersen, Evelien van Kollenburg, Netty van de Laar, Barbara Laurant, Monique Memelink-van Oel, Elles Sebregts, Dorien Soons en Sandra de Vries.

Marion Zaal
 

 

Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor