Clubbonusactie Verkerk Volvo
31-3-2019 | 
Volvo en de KNHB zijn 25 jaar partners, daarom geeft Volvo Verkerk Houten t/m 31 dec 2019 nu ook € 500 bonus aan HC Houten bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.

Dit is een extra actie naast de bestaande Clubbonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo van Verkerk door een clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij ‘Verkerk Houten’, ervoor zorgt dat er een bedrag van liefst € 1.000 in onze clubkas wordt gestort!

Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s, want het is de importeur, Volvo Cars Nederland B.V., die deze bonus voor zijn rekening neemt.

Dus mocht u overwegen een Volvo te kopen en doet u dit bij Verkerk Volvo, dan levert deze sponsorovereenkomst ons als club nog eens extra €1000,- op.
 
Nb: de actie geldt alleen als u uw Volvo koopt of least via de dealer waarmee we een officiële sponsorrelatie hebben. In ons geval is dat Verkerk Volvo Houten en vergeet de Clubbonus niet te vermelden tijdens het gesprek!

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda