informatie_trimhockey

Trimhockey

De Trimmers van HC Houten zijn sportieve vrouwen en mannen, beginners, oud hockeyers, ouders van kinderen die hockeyen, etc. De leeftijd ligt globaal tussen 25 - 60 jaar, maar jonger en ouder is uiteraard ook welkom.

 

Wil je heel graag (weer) gaan hockeyen;
wil je niet de verplichting hebben om in het weekend te hockeyen;
wil je ongedwongen een ochtend of avondje lekker ballen;
wil je af en toe (wel of niet) deelnemen aan toernooitjes;
wil je af en toe (wel of niet) mee doen aan wedstrijden; 
en vooral……..zoek je gezelligheid;

Dan is de Trimhockey van HC Houten wat voor jou!

De trimmers trainen op woensdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur (veld 1) en op woensdagavond van 20.30 tot 22.00 uur (velden 4 en 5) onder leiding van ervaren trainers. Lekker werken aan conditie, techniek en tactiek. We eindigen de training altijd met een onderling wedstrijdje, waarin iedereen op zijn of haar eigen niveau kan spelen. Na afloop van de ochtendtraining is er altijd koffiedrinken, en na de avondtraining is de bar open voor een altijd gezellige borrel.


Wedstrijden en Toernooien

De meeste spelers/speelsters vinden het leuk om, naast de training, af en toe ook een wedstrijd of toernooi te spelen. De wedstrijdjes worden dan ook regelmatig georganiseerd tegen teams in de regio en vinden meestal op een doordeweekse avond plaats. Ook doen we mee aan trimtoernooien van andere clubs en organiseren we jaarlijks ons eigen trimhockeytoernooi. Aankondigingen van wedstrijden en toernooien worden via onze eigen Facebook pagina gecommuniceerd, waarna iedereen die dat wil zich kan aanmelden. Dus geen competitieverplichtingen op de zondag, maar wel de mogelijkheid om jezelf met trimmers van andere verenigingen te meten. Voor wedstrijden, competitie en toernooien kun je emailen naar [email protected]. Hier vind je het aanmeldformulier trimwedstrijden en trimtoernooien.

Als je na het lezen van bovenstaande nog twijfelt, kom dan gewoon een of twee keer vrijblijvend mee trainen, zonder verdere verplichtingen! We verwelkomen je graag, als je van te voren even kenbaar maakt dat je mee wilt doen. Dit kan via: [email protected] Geef even duidelijk aan of dit voor de ochtend- of avondgroep is. Maar natuurlijk kan je je ook direct aanmelden als lid via het inschrijfformulier


Vriendelijke groeten namens de coördinatoren Trimhockey HC Houten.

Stefanie Colnot
Onno Ghijsen Cohen
Peter Hermsen
Sebas Winkel