informatie_senioren

Senioren

HC Houten is op zoek naar senioren! Als je lid wil worden, schrijf je dan hier in. Er wordt dan vanzelf met je contact opgenomen waar er ruimte is en wanneer je mee kan gaan spelen. Heb je vragen, neem dan contact op, of kom op zondag eens langs op de club.

Je kan bij HC Houten hockeyen op alle niveau's van eerste tot zesde klasse. Dankzij het nieuwe complex is er voor senioren weer volop ruimte om te spelen!

HC Houten heeft dit seizoen zeven dames teams, waarvan er twee uitkomen in de jong senioren competitie. Dames 1 en 2 spelen (reserve) eerste klasse. Dames 3-6 spelen derde tot vijfde klasse. Er zijn daarnaast twee veterinnenteams, voor Dames van 30+. Veterinnen A speelt eerste klasse, B in de derde klasse.

Bij de heren spelen Heren 1 en 2 (reserve) eerste klasse, Heren 3 en 4 vierde klasse en Heren 5 zesde klasse.

Daarnaast zijn er drie veteranenteams. Veteranen A speelt eerste klasse, B vierde klasse. Dan is er nog de buitencategorie Veteranen L, voor mannen boven de 50.

De veteranen en veterinnen zijn veelal actief binnen de club, vaak ouders van hockeyende kinderen, wat het familiegevoel op de club ten goede komt.