informatie_over HC Houten

Over HC Houten

HCH is een familievereniging waar ruimschoots plaats is voor recreatief hockey en waar de lijnteams (eerste teams) prestatiehockey spelen. HCH neemt een duidelijke plaats in binnen de Houtense gemeenschap. Met ruim 1550 leden is HCH in de afgelopen 34 jaar uitgegroeid tot de grootste club in Houten en een van de grotere hockeyverenigingen in Nederland.
Sport en spel, jeugd, veiligheid, sportiviteit & respect zijn belangrijk voor en binnen HCH. Met meer dan 750 junior leden en ruim 400 kinderen in de jongste jeugd leeftijd heeft HCH een belangrijke maatschappelijke functie. Naast hockeysport op sportief aantrekkelijk niveau, wordt voor alle leeftijdscategorie├źn veel sociale activiteiten georganiseerd.
Door de vele seniorenteams is er op de zondagen altijd een gezellige drukte op de vereniging.
In de eerste jaren van de club werd nog gespeeld op een oud voetbalveldje aan de Vlierweg, tegen het spoor. Met de aanleg van het complex aan de Stenen Poort beschikte HCH over 3 velden. Op dit complex kon HCH zich ontwikkelen. Inmiddels is de club te groot geworden en spelen we sinds seizoen 2012/2013 op een volledig nieuwe locatie met clubhuis en 6 velden waarvan 2 watervelden. Vanaf het seizoen 2017/2018 is bovendien het 6e veld gereed voor gebruik.
Tenue HC Houten
Met ingang van het seizoen 2017/2018 speelt HC Houten in een nieuw tenue, bestaande uit een shirt in de kleuren rood en blauw en een rode rok/broek. Wij verzorgen zelf de verkoop van shirts, broeken, rokken en sokken via een webshop.

Contactpersoon is de kledingmanager ([email protected]).

 

Sponsoracties