Inschrijvingsformulier

Inschrijven gaat snel en makkelijk via dit formulier. Er wordt op basis van je ingevulde gegevens direct een bevestiging gestuurd per email.
 
Let op!! Bij geboortedatum eerst de maand en het jaar invullen en dan pas de dag selecteren.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
 
   
Vrijwilligerskaart
  Met circa 1500 leden is HC Houten vergelijkbaar met een groot bedrijf alleen met dit verschil dat de meeste taken door leden en ouders van leden worden uitgevoerd zonder dat daar een financiele vergoeding tegenover staat. Zo houden we met elkaar onze vereniging boeiend en gezond. Om die reden vragen wij je aan te geven waar jou interesse ligt. Als je een minderjarige inschrijft dan verwachten we dit van de ouders. We hebben de afspraak dat van elk spelend lid een vrijwilligerskaart is ingevuld. De hockeyclub dat zijn we samen!

 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
   
   
   
   
Interesses vrijwilliger:
   
   
   
   
   
   
   
   
Algemene vragen
  Na deze stap wordt het ingevulde inschrijfformulier op uw scherm getoond waarbij u uw gegevens kunt controleren.

 
   
Bevestiging
  Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en de privacystatement, en dat de contributie wordt ge├»nd via automatische incasso bij indeling in een team.

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Afgelastingen

Sponsoracties