Flexhockey op HC Houten!

Nieuws afbeelding 16-9-2023

Flexhockey

Flexhockey is de verzameling van al het flexibele hockey-aanbod. Flexibel in vorm, tijdstip en teamsamenstelling. Het is geen vervanging van de reguliere competitie, maar juist een aanvulling daarop. Zo creƫren we voor iedereen een passend hockey-aanbod.

Flexibel hockey-aanbod
Een deel van de hockeyers is op zoek naar een flexibele vorm van hockey. Het spelletje is leuk maar de verplichtingen gedurende een heel seizoen zijn soms net te veel. 
Om op deze wens naar flexibiliteit in te spelen, biedt HC Houten een nieuw initiatief: Flexhockey. Via het flexhockey.nl platform wordt het niet-reguliere hockey-aanbod van HC Houten aangekondigd.

Hockeyers kiezen zelf of en wanneer zij willen deelnemen. Met flexhockey maken we hockey aantrekkelijker, behouden we hockeyers voor de hockeysport en trekken we nieuwe hockeyers aan: hockey, overal voor iedereen!

Het aanbod van Flexhockey binnen HC Houten omvat nu:
  • Sevens - wedstrijden op half veld met 7 spelers (vrijdagavond)
  • Invalbeurt competitie - invallen bij diverse wedstrijden
  • Rittenkaart (5x) - om 5 wedstrijden in te vallen

Meedoen aan flexhockey?
Om mee te kunnen doen aan de activiteiten van HC Houten flexhockey, dien je je te registreren via flexhockey.nl. Nadat je een account hebt aangemaakt, ben je via de KNHB verzekerd voor ongevallen tijdens het hockeyen. Je kunt nu een keuze maken uit het HC Houten -aanbod. 

Informatie
Mail voor meer informatie naar [email protected]

Roland van Oel
Coordinator Flexhockey

 

Reacties


Petra Stollman

16-9-2023 @ 15:03:24 |👍

Reageer op het nieuws


Afgelastingen

Sponsoracties