Vacature Bestuurslid Accommodatie & Horeca

Nieuws afbeelding 8-2-2022

Wil je de club graag verder helpen? Wil je meedenken en meewerken als bestuurslid van één van de grootste verenigingen van Houten? Weet je hoe je leden en vrijwilligers aan de club kunt binden, hen actief en betrokken kunt houden en zo samen kunt zorgen dat jouw portefeuille goed draait? Vind je een goede sfeer en goede voorzieningen op de club belangrijk? Dan is de plek die beschikbaar is binnen het bestuur misschien wel iets voor jou. Ervaring hebben met hockey mag natuurlijk maar is absoluut geen must.

 

Ieder bestuurslid van HC Houten denkt en besluit mee over alle club-brede zaken en heeft daarnaast een eigen portefeuille. De beschikbaar komende bestuursfunctie focust zich op het beheer en gebruik van onze accommodatie en de horeca. Dat betekent in de praktijk dat je het aanspreekpunt bent voor verschillende commissies zoals o.a. de bar-, blaashal- en de onderhoudscommissie. De Verenigingsmanager, aan wie je leiding geeft, is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele uitvoering van alle accommodatie- & barzaken en aansturing van het barpersoneel. Daarnaast ben je o.a. contactpersoon richting de Stichting Een Leven Bewegen, de overkoepelende en uitvoerende beheerder van het hele complex en ook richting de gemeente. De precieze invulling van de portefeuille en de tijdsbesteding bepalen we samen in overleg.

 

Kortom, herken je jezelf in de termen enthousiast, betrokken bij de club, netwerker en verbinder? Heb je affiniteit met het aandachtsgebied, ben je in staat zaken te structureren en te organiseren en wil je graag meer weten? Mail dan even je gegevens en dan neem ik contact met je op!

 

René Kuster

[email protected]

Afgelastingen

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Sponsoracties