Help onze club: koop een trainingsshirt!

Nieuws afbeelding 14-10-2020Help onze club: koop een trainingsshirt!

Hockeyclub Houten probeert het hockeyen (nu alleen trainingen voor de jeugd) zoveel en op een zo goed mogelijke manier door te laten gaan. Ook wanneer alleen het minimale wordt gedaan, kost dat geld. Zo lopen vaste kosten gewoon door.

Door de coronavirusuitbraak heeft de club veel minder inkomsten dan normaal. De barinkomsten zijn erg belangrijk. De bar is nu echter voor de tweede keer gesloten en in de tussenliggende tijd werd er veel minder verkocht omdat er veel minder bezoekers waren. Verder hebben ook veel bedrijven minder ruimte om te sponsoren. De contributies zijn helaas niet voldoende om alle kosten te dekken.

Iedereen kan helpen!
Willen jullie de club helpen? Dat kan! Via de webshop van Club Colors kan een trainingsshirt worden gekocht. Dit kost € 19,95 (plus verzendkosten). Voor de jeugd zijn ze er in drie kleuren. Voor volwassenen zijn ze in zes kleuren te krijgen.

Tip 1
De verzendkosten per shirt kunnen worden gedrukt wanneer meerdere mensen samen één bestelling plaatsen (bijvoorbeeld via één persoon in een team).

Tip 2
Wil je in verband met corona als team geen hesjes dragen maar wel onderlinge potjes spelen tijdens de training? Deze shirts kunnen dan worden gebruikt. Dan kan bijvoorbeeld de helft van het team over het trainingsshirt een ander shirt aandoen. Dan is het voor iedereen duidelijk wie bij wie hoort.

Samen sterk
Wij hopen op deze manier met z'n allen ook in deze bijzondere tijd het hockeyen voor zoveel mogelijk leden mogelijk te blijven maken.

Met vriendelijke groet,

Gerrie van Wanrooij (voorzitter) & Cathelijne Elassaiss-Schaap (sponsorcommissie)       

Sponsoracties

Agenda

15-6 ALV
Hele agenda