Heerlijk, hockeyen op Hemelvaart!

Nieuws afbeelding 13-5-2020

Wat is het fijn om weer op het veld te staan! Maar na twee maanden stil zitten, kunnen we nog wel wat uurtjes extra gebruiken. Daarom organiseert SportWays een hockeyclinic bij ons op de club. Tijdens de clinic krijg je vernieuwende, leuke en fanatieke trainingen, met veel balcontact*.

De clinic is op 21 en 22 mei 2020 en bestaat uit twee halve dagen. We beginnen de dag om 08:30u. Je krijgt training van enthousiaste trainers, die maar wat blij zijn dat ze met jou het veld weer op mogen. We delen je in op basis van leeftijd en niveau, zodat jij het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Om 12:30u kun je weer opgehaald worden, om thuis een lekkere boterham te eten.

De hockeyclinic is voor enthousiaste hockeyers van 6 tot en met 12 jaar. De prijs voor twee dagen is €70,-.

Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM en de KNHB en hanteren we het clubprotocol. Er zullen maximaal 4 trainers op één veld staan en zit een limiet op het aantal deelnemers per veld. Een paar dagen voor de clinic begint, ontvang je van SportWays een mail met meer informatie enhet protocolvoor deze clinic*.
*: Het protocol en programma zijn uitgebreid en succesvol getest in de meivakantie, tijdens twee testclinics op LOHC en THC Hurley.

Wil jij lekker het huis uit én alle gemiste hockeyuren inhalen? Wees er dan snel bij, want vol is vol! Aanmelden kan via:https://nl.sportways.com/nl/locations/hc-houten?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Houten

Bijlage

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda