MD7, H1, MC3, JA1, DJ1, MA4, MD8, MC12, MC4, JD12, TX1, MB3, MD9 én MB2 zaalkampioen

Nieuws afbeelding 8-2-2020

Een zeer succesvol zaalseizoen voor Hc Houten, er zijn 14 teams zaalkampioen geworden! Spelers en begeleiding van MD7, H1, MC3, JA1, DJ1, MA4, MD8, MC12, MC4, JD12, TX1, MB3, MD9 en MB2 gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Door de afgelastingen en het wel/niet inhalen van wedstrijden was het af en toe een puzzel om te berekenen welke teams kampioen zijn. Enkele teams hebben pech, door de afgelastingen hebben ze niet meer kunnen strijden voor het kampioenschap. Een speciale vermelding voor MB2, dit team heeft zondagavond 16 februari alles gegeven in nagedachtenis van hun teamgenoot Alicia Franken. En met succes, het kampioenschap is binnengehaald!

En kampioen of niet, wij hopen dat iedereen kan terugkijken op een leuk en sportief zaalseizoen.

MD7
Zondag 26 januari zijn de meiden van MD7 ongeslagen kampioen in de zaal geworden. Met 36 punten en een doelsaldo van +39 mogen de meiden zich terecht kampioen noemen. Knappe prestatie, gefeliciteerd!

H1
Met nog 2 wedstrijden te spelen is H1 zondag 26 januari kampioen in de Eerste klasse geworden. Hierdoor promoveren zij volgend seizoen naar de Topklasse Zaal, de één na hoogste klasse in de zaal. Top gedaan heren!JA1
De mannen van JA1 zijn zondag 2 februari met ruime voorsprong op de nummer 2 kampioen in de subtopklasse geworden. Mooie prestatie!

MC3
De meiden van MC3 zijn niet meer in te halen door de naaste concurrentie en daardoor mogen zij zich kampioen noemen. Goed gedaan en gefeliciteerd!
 

 
DJ1
Na een bloedstollende strijd heeft DJ1 in de laatste 30 seconden van de laatste wedstrijd de overwinning binnengesleept en is daarmee zaalkampioen in de Topklasse Dames Jong geworden. Super gedaan dames!

 

 
MA4
Het kampioenschap kon MA4 eigenlijk al niet meer mislopen en met 2 klinkende overwinningen zaterdag 8 februari erbij is MA4 ongeslagen kampioen geworden. Top gedaan!
 

MD8
De spandoeken lagen klaar, de taarten waren al gebakken: MD8 had heel graag de 2 laatste wedstrijden willen spelen om ongeslagen kampioen te worden. De storm gooide roet in het eten, maar op basis van de huidige standen zijn ze niet meer in te halen en dus zonder te spelen toch kampioen. Gefeliciteerd!MC12
Ook MC12 had graag zondag 9 februari met 2 knallende overwinningen hun kampioenschap nog meer glans willen geven. Tja, die storm... het kampioenschap is sowieso binnen, dus van harte meiden!MC4
De meisjes C-teams doen het goed in de zaal. Zaterdag 15 februari speelt MC4 de laatste wedstrijden, maar ze zijn niet meer in te halen door de concurrentie. De laatste twee wedstrijden hebben ze geheel in stijl afgesloten met 2 overwinningen, ongeslagen kampioen dus. Gefeliciteerd!


JD12
Door 'samen' boven het 'individualisme' te zetten, is het team gegroeid en dit heeft geleid tot het kampioenschap! Graag hadden ze hun zaalkunsten zondag 9-2 nogmaals willen vertonen, maar ook zonder te spelen, zijn ze kampioen. Heel goed gedaan jongens, mooie teamprestatie.TX1
Vorig seizoen waren de trimmers met succes voor het eerst te bewonderen in de zaal. Dit seizoen deden 2 trimteams mee en weer met succes: TX1 is kampioen en TX2 is met maar 1 punt minder 2e geworden. Mooi resultaat!
 
 
MB3
MB3 was zelf al klaar met spelen en had 5 punten voorsprong op nummer 2, Naarden. In spanning werd afgewacht wat zij op 9 februari zouden doen. Inmiddels weten we wat er 9 februari is gebeurd. Naar rato heeft MB3 de meeste punten per wedstrijd gehaald en is daarmee toch (officieus) kampioen. Gefeliciteerd meiden!

MD9
Ook de meiden D-teams doen het super; na MD7 en MD8 is ook MD9 kampioen geworden. Dit team was na 6 wedstrijden eigenlijk al niet meer in te halen en zondag 16 februari zijn ze dan ook terecht kampioen geworden.MB2
De opdracht was duidelijk: 2x winnen en veel scoren, alleen dan kon Naarden MB2 ingehaald worden. Deze opdracht leek onhaalbaar, maar hebben de dames met verve vervuld; op doelsaldo zijn ze kampioen geworden! De wedstrijden stonden in het teken van het overlijden van hun teamgenoot Alicia Franken. Dit heeft het team letterlijk vleugels gegeven, een hele mooie manier om haar te gedenken.


Alle kampioenen worden zondag 15 maart na de wedstrijd van H1 feestelijk gehuldigd in het clubhuis.
 
De zaalcommissie;
Judith, Jolanda, Christien en Annette
 

 

 

Sponsoracties