Informatie trainingen en sleutelprocedure

Nieuws afbeelding 29-11-2019


Maandag 2 december gaan de reguliere trainingen van start. Voor een goed verloop van de zaaltrainingen in het volgende van belang:

  • Wij zijn te gast in de sporthallen, houdt het dus netjes! Berg de balken op de juiste manier op, houdt de kleedkamers en zalen netjes, zorg ervoor dat de plafondplaten er niet met de sticks worden uitgetikt etc. In het verleden is de club helaas geconfronteerd met veel schade en daardoor hoge kosten. Dit willen wij graag voorkomen.

  • Voorkom strepen op de vloer: gebruik alleen zaalsticks en indoorsportschoenen met niet-strepende (witte) zool. Sleep de balken en de doelen niet over de vloer.

  • Indien jouw team jeugdtrainers heeft onder de 18 jaar dan is het verplicht dat er een volwassene aanwezig is. Dit i.v.m. de veiligheid.

  • Gebruik géén banken achter het doel, daar kunnen de banken niet tegen en beschadigde banken moet Hc Houten vergoeden. Daarom zijn er schotten voor in het doel aanwezig in de verschillende hallen in Houten. Maak hier gebruik van!

  • Zie voor de sleutelprocedure de bijlage. Het is belangrijk dat iedereen zich aan het de procedure houdt. In het kort: het eerste team dat traint op een dag haalt de sleutel bij FysioWorkshop en brengt deze ook na de training direct weer terug. Het laatste team haalt binnen de openingstijden van FysioWorkshop weer op en brengt deze weer terug (eventueel in de brievenbus). De sleutel wordt niet doorgegeven, behalve bij de trainingen in de Ridderspoor. De sleutel voor de Wetering gaat via Stardance.

  • Voor de Kruisboog (Taurushal) geldt dat de ramen beschermd moeten worden met een net + kleine raam met een mat.  

  • Houdt er rekening mee dat er voor en na onze trainingen andere gebruikers van de sporthallen zijn. Het komt voor dat je de balken moet leggen en opruimen binnen de trainingstijd.

  • Als je gaat trainen en je ziet dat er al schade is, meldt het direct - liefst met foto - aan [email protected]

 

Op naar een leuk en sportief zaalseizoen!

Zaalcommissie en STK

 

 

Bijlage

Sponsoracties