William Shakespeare op Hockey Club Houten!

Nieuws afbeelding 31-10-2019Nou ja, soort van dan. Leerlingen van de King Edward IV School uit Stratford-upon-Avon bezochten de club voor het spelen van hockey interlands tegen de jeugdteams. En dit is de school, gesticht in 1295, waar William Shakespeare rond 1570 lessen gevolgd heeft! Zie ook www.kes.net.

Naast deze school heeft de club nog meer schoolteams uit Engeland welkom mogen heten. De Warwick School (www.warwickschool.org), opgericht in 914 en de Sir William Borlase's Grammar school, https://www.swbgs.com/, ongeveer 400 jaar oud, gaven acte de presence op HCHouten. In totaal hebben 9 jeugdteams, uit de B,C en D lijn, dus tussen de 10 en 16 jaar, in de herfstvakantie een interland kunnen spelen. Voor de meeste teams was er ter afsluiting een diner geregeld waarbij driftig social media account gegevens uitgewisseld werden. Inderdaad, sport verbindt en verbroedert!

Weer een mooi stukje historie toegevoegd aan (HC) Houten!

't Groentje

Reacties


Joost de Kroes

1-11-2019 @ 09:06:37 |Was gezellig en prima georganiseerd. Bedankt dus, William en anderen van de organisatie! - Joost de Kroes, manager MB3

Reageer op het nieuws


Sponsoracties

Agenda

10-12 ALV
Hele agenda