November is maand van het SportPlezier op HCHouten

Nieuws afbeelding 28-10-2019

Graag willen we met HCH een gastvrije club zijn waar we eerlijk en met plezier hockeyen. En waar we het zowel in als langs het veld leuk hebben met elkaar. We worden niet blij van gemopper door spelers in het team op elkaar of op scheidsrechters. Of gemopper door ouders op scheidsrechters, op hun eigen en andermans kinderen of de coach. En daarom heeft de commissie Sportiviteit & Respect bepaald welk gedrag we als club wenselijk vinden en wat niet. Zie ook de bijlage onderin.

De maand november staat in het teken van SportPlezier.

Dat betekent dat we op allerlei manieren aandacht geven aan en vragen om sportief gedrag. We sturen wekelijks een mail met filmpjes van de KNHB over dit onderwerp, langs de velden zie je banners en we hebben een super interessante (en ook humoristische) lezing over het gedrag en de impact van ouders langs de lijn. Deze is ontwikkeld door de zeer bekende kinderpsycholoog Tischa Neve (tevens opvoedkundige en moeder van hockeyende kinderen).

 "Met veel humor en voorbeelden uit de praktijk wordt ouders een spiegel voorgehouden en worden ze bewust van de impact van hun gedrag. Met veel praktische tips gaan ze weer naar huis. Tips over hoe motiveer je kinderen, geef je ze zelfvertrouwen en stimuleer je ze tot hun beste prestaties”.

Kortom een lezing die je niet mag missen!!

SAVE THE DATE: Dinsdag 19 november 20.00 – 22.00 uur in het clubhuis.

Informatie over inschrijving voor deze gratis lezing volgt.


Met sportieve groet,

Commissie Sportiviteit & Respect

Gerrie, Hilde, Lies-Anne, Leo, Martin en Petra
Bijlage

Sponsoracties

Agenda

10-12 ALV
Hele agenda