Alle LustrumFeestjes op een rijtje

Nieuws afbeelding 1-10-2019

HET IS FEEST
HC Houten bestaat 35 jaar en dit willen wij met jullie vieren!

Daarom hebben wij voor jullie de belangrijkste Lustrumfeestjes op een rijtje gezet. Vergeet niet onderstaande datums in jullie agenda te zetten!

Zaterdag 12 oktober: HC Houten H1 - De Boekaniers
(De Boekaniers is een rondtrekkend gezelschap van oud-internationals en actieve hoofdklasse spelers)

's Ochtends is er een persconferentie waar de jeugd de spelers het hemd van het lijf kan vragen. De wedstrijd zelf start om 12.00u. Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen om te juichen voor onze mannen. We hebben zelfs een speciale DE Juichsjaal ontworpen om jou hierbij te helpen of natuurlijk om te juichen bij jouw favoriete team. Wil jij ook juichen met deze speciale HcHoutensjaal? Deze is te koop aan de bar voor €12,50 en juich jouw team naar de overwinning.

Donderdag 24 en vrijdag 25 oktober LustrumEvents voor de (jongste) jeugd door Floris de Ridder

Dit beloven twee hele mooie dagen te worden! Floris de Ridder dagen zijn sowieso al een feest en deze speciale lustrum edities beloven nog mooier te worden.
Kosten: €20 per persoon. Houd Lisa/website in de gaten voor meer informatie.

Zaterdag 9 november: a Night at the Bellagio!

Het belooft het feest van 2019 te worden! Voor ALLE 18+-leden en ouders van jeugdleden. Iedereen is welkom en de ervaring leert dat de feestjes op onze Hockeyclub een echt feestje zijn.
De Dames Draaien Door spelen deze avond, er is een casino waarbij je je geluk kunt testen met roulette, Black Jack, poker en een slotmachine onder het genot van een bubbeltje.
Kaarten zijn vanaf heden te koop aan de bar en online voor €10,- waarbij een glaasje bubbels is inbegrepen.

Vrijdag 13 en zaterdag 14 december: diners A en B jeugd

Ook aan de oudste jeugd is gedacht. Het clubhuis van de HC Houten wordt twee avonden omgetoverd tot een mooi restaurant waar de aanwezigen een 3-gangen diner krijgen.
Kosten: €15 p.p. Meer informatie volgt later via jullie teammanager.

Zaterdag 15 Februari: Cool7 toernooi

Een 7x7 toernooi voor alle 18+-leden en ouders van jeugdleden met aansluitend een hapje en drankje en wie weet wel weer een feestje. Binnenkort volgt over dit toernooi veel meer nieuws zoals over inschrijving, tijden etc. Kosten voor dit evenement zijn nog niet bekend maar we houden jullie ook hierover op de hoogte.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda