We gaan bijna starten! Groteclubactie HC Houten

Nieuws afbeelding 5-9-2019

Vanaf zaterdag 14 september gaan we weer loten verkopen van de Grote Clubactie! Help jij mee om onze clubkas te spekken, zodat we nog meer mooie momenten op HC Houten kunnen beleven?


De belangrijkste data voor dit moment:

  • Zaterdag 7 september:  Ophalen van de verkoopboekjes door de coaches/begeleiders in het clubhuis van HC Houten (naast de wedstrijdtafel) en uitdelen van de verkoopboekjes door de coaches aan de teamleden Funkey t/m C-Jeugd.  
  • Zaterdag 14 september: Officiële start loterij. Op deze dag meteen na de wedstrijd langs alle deuren in de buurt zodat we de eerste zijn 🙂


Hoe werkt het?
Het verkopen van loten is eenvoudig. Het kan op drie manieren:

  1. Losse loten: eenmalige machtiging: In het lotenboekje vult de koper zijn gegevens en rekeningnummer in op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’. Controleer of alles goed is ingevuld! Het bedrag wordt eenmalig afgeschreven. Het lotnummer staat dan op het bankafschrift. Verkoper geeft de koper een bedankbriefje (uit het lotenboekje, rechts naast het invulvak ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan de deurzegel uitscheuren en op zijn deur bevestigen.
  2. Online losse loten: In de berichten op de site en app zetten wij de HC Houten Groteclubactie online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift.
  3. Superloten: verkrijgbaar via Cathelijne en Jaap Een superlot bestaat uit 50 losse loten. Het kost € 150,--. Ook hiervan gaat 80% naar de club. Wordt dit door een bedrijf gekocht? Dan wordt daar aandacht aan besteed op de website en social media van de club. Wil iemand een superlot kopen? Neem dan contact met ons op [email protected]

 

Met sportieve groeten,


Jaap en Cathelijne

 

namens de sponsorcie

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda