Vandaag jarig

Aimee Klarenbeek
Lente van der Leur
Suze Luchtman
Isa Tukker

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Download de app

Zoek


23-4
Inschrijving CD-Prestatietoernooi 2018 geopend

Dit jaar organiseert HC Houten het CD-Prestatietoernooi op 25 en 26 augustus. Hét ideale moment om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen en te oefenen met je nieuwe team.
Deelname staat open voor D- en C-teams die in de voorcompetitie 2018-2019 topklasse of 1e klasse gaan spelen.
[ ..lees meer ]
22-4
goalieworks training mei vakantie

Beste keepers, Aankomende woensdag 25 april is er nog WEL een goalieworks training. Ben je ivm vakantie echt niet in de gelegenheid om te komen, dan op tijd afzeggen via de goalieworks app. Op woensdag 16 mei beginnen de trainingen dan weer.
20-4
Meivakantie; wel of geen training?

Vanaf 23 april is het meivakantie voor de jeugd&jongste jeugd. Hieronder informatie over of je training de komende weken door gaat of juist niet. 23 t/m 29 april : meivakantie
- Jongste jeugd: vrij
-Breedte ABCD; optioneel in overleg met trainer. Zonder bericht geen training
[ ..lees meer ]
15-4
Doe mee aan het Shoot Out Clubkampioenschap op 6 mei

Welk jeugdlid* mag zich de beste shootout-nemer van HC Houten noemen? Of de beste keeper/ster? Laat op zondag 6 mei vanaf 13:00 uur je hockey skills zien. En wie weet wordt jij wel kampioen van onze club. En mag je HC Houten vertegenwoordigen op de districtskampioenschappen op 20 mei bij Schaerweijde. Of zelfs landelijk op 24 juni ...
[ ..lees meer ]
13-4
HC Houten zoekt trainers

Voor het nieuwe seizoen, 2018-2019, is HC Houten opzoek naar nieuwe trainer(s). 
Wil jij trainer worden in plaats van werken bij bijvoorbeeld een supermarkt of i.p.v. kranten bezorgen? Dat kan! HC Houten zoekt trainers die voor een paar uur of voor meerdere dagen in de week trainingen wil verzorgen.
[ ..lees meer ]
11-4
G-Hockeyers HC Houten vieren eerste lustrum

Zaterdag 7 april jl heeft de G-hockey afdeling van HC Houten haar eerste lustrum gevierd. Rond 10.00 uur verzamelde alle G-hockey deelnemers, trainers encommissieleden zich bij veld 3. Dit veld was inmiddels prachtig versierd, zodat iedereen kon zien dat er wat te vieren viel. Ook vele ouders, oud- deelnemers, -trainers, -commissieleden en
[ ..lees meer ]
9-4
Train met Ginella Zerbo!

Tijdens het SportWays dagkamp van  30 april t/m 2 mei komt Hoofdklasse speelster Ginella Zerbo  langs om een exclusieve clinic te geven.
 
 
[ ..lees meer ]
6-4
Opzeggen lidmaatschap

Wil je volgend seizoen niet meer hockeyen, zeg dan voor 1 mei 2018 je lidmaatschap op.     Opzeggen kan (uitsluitend) op twee manieren:
1. Per e-mail: [email protected] of
[ ..lees meer ]
25-3
HCHouten gaat weer golfen - 6e editie

Op  donderdag 24 mei 2018  staat alweer de 6e  HCHouten-Golf-Bokaal  op het wedstrijdprogramma. Deze unieke wedstrijd - individuele stableford over 18 holes - wordt gespeeld op de mooie golfbaan van onze sponsor  Utrechtse Golfclub Amelisweerd . 
18 Holes wedstrijd
[ ..lees meer ]
15-3
Breaking news! Sportways hockeykamp op HC Houten

Wil jij tijdens de mei- of zomervakantie blijven hockeyen, jezelf verbeteren en vooral plezier maken? Geef je dan nu op! Van 30 april t/m 2 mei en van 16 juli t/m 18 juli wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring en wordt een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyfans die
[ ..lees meer ]
14-3
Inschrijving familietoernooi gestart!

INSCHRIJVING FAMILIETOERNOOI 2018
De inschrijving is definitief gestart voor het jaarlijkse oergezellige familietoernooi. Dit jaar vindt het familietoernooi plaats op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag! Alle informatie over dit gezellige toernooi is te vinden op www.hchouten-familietoernooi.nl . 
[ ..lees meer ]
7-3
Help jij mee met het uitvoeren van het jeugdbeleid?

De vacatures in de jeugdcommissie zijn nog niet allemaal gevuld. Dit is dus je kans als je graag je steentje bijdraagt aan het hockeyplezier van onze jeugd. Niet in een directe rol als trainer of coach maar meer organiserend vanuit huis en aan de zijlijn. In de bijlage tref je de rolomschrijving aan. Heb je interesse, schiet dan
[ ..lees meer ]

Bijlage: rolomschrijving jeugd coordinator 2017-2018(1).pdf
20-1
HC Houten Frietentoernooi 2018

Op 24 juni 2018 wordt op de velden van  HC Houten  het landelijk bekende en traditionele  FRIETENTOERNOOI gehouden. Een supergezellige afsluiting van het hockeyseizoen voor de  E8-tallen (jongens en meisjes). Doet jouw team ook mee?
[ ..lees meer ]

Bijlage: uitnodiging Houten 2018 frietentoernooi hchouten.pdf
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor