Zaalhockeycommissie zoekt nieuw talent!

Nieuws afbeelding 16-12-2022Zoek je nog een leuke vrijwilligersactiviteit bij HC Houten? Ben je een organisatietalent? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen? Dan is de zaalcommissie echt iets voor jou!

In het kort 
Wij zoeken voor het seizoen 2023-2024 3 - 5 nieuwe leden! Omdat wij graag de nieuwe commissie dit jaar willen inwerken, zou het fijn zijn als leden zich nu al aanmelden. Hockeyervaring is daarbij niet nodig! Van begin december tot half februari doen er bij HC Houten ongeveer 85 teams mee aan de zaalhockeycompetitie. In november geven we ter voorbereiding teams al de mogelijkheid om op zondag te zaalhockeyen. De zaalcommissie houdt zich bezig met het regelen en organiseren van alle activiteiten die betrekking hebben op de zaalcapaciteit en de wedstrijden. Lees in de bijlage wat de zaalcommissie allemaal doet.

Heb je interesse of vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Natuurlijk kun je ook de huidige leden persoonlijk aanspreken: Annette van der Gun, Christien Visser, Jolanda de Boon, Judith Molen.
Bijlage

Afgelastingen

Sponsoracties