Update 3: November trainingen zaalhockey

Nieuws afbeelding 3-11-2022

De wintertijd is ingegaan: tijd voor zaalhockey!


Om iedereen goed voor te bereiden op het komende zaalseizoen is er vanaf zondag 6 november gelegenheid om alvast te trainen. Zie hiervoor het schema in de bijlage. Let op: het schema kan nog wijzigen, check daarom regelmatig de site voor het actuele schema.

De sleutels en ballentassen voor de trainingen gaan op zaterdag via de bar. De teams die een taak hebben m.b.t. halen/terugbrengen van de sleutels/tassen krijgen op vrijdag een mail hierover.


Algemeen: het eerste team haalt de sleutel en/of ballentas op zaterdag op bij de bar. Het laatste team brengt de tas terug naar de bar. Train je zondagavond laat? Breng dan de ballentas met daaraan de sleutel uiterlijk woensdagavond terug naar de bar. Indien jouw training afgelopen is om uiterlijk 17:00 uur, dan kan het op zondag nog retour worden gebracht.

De sleutel + ballentas wordt doorgegeven. Hang de sleutel aan de ballentas, dan kan iedereen deze vinden. Zorg ervoor dat alle ballen ook allemaal weer terug in de tas gaan! Mocht er een ‘gat’ zijn in de planning, zorg er dan voor dat je de ballentas met daaraan de sleutel op de balkenkar zet. Dan weet het volgende team waar de tas is.


Vanaf maandag 28 november starten de reguliere zaaltrainingen voor de selectieteams, de overige teams starten in verband met de veldcompetitie op zaterdag 3-12 pas op maandag 5 december met de reguliere zaaltrainingen.  


Het zaalseizoen start op zaterdag 10 december 2022 en eindigt op zondag 19 februari 2023. In het kerstweekend van 24/25-12 en op 31 december/1 januari 2023 wordt er niet gespeeld. In het laatste weekend van de kerstvakantie (7/8 januari 2023) wordt wel gespeeld.


Alvast veel plezier in de zaal!

Zaalhockeycommissie


UPDATE 3: in de bijlage is het aangepaste rooster opgenomen.

 

Bijlage

Afgelastingen

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda