Zaalhockey en Corona

Nieuws afbeelding 18-1-2022

Afgelopen vrijdag zijn er door het nieuwe kabinet versoepelingen m.b.t. de coronamaatregelen aangekondigd. Sporten is weer mogelijk, ook na 17 uur en in de zaal!

 

De KNHB streeft ernaar om zoveel als dat binnen de coronamaatregelen mogelijk is het zaalseizoen te laten spelen. In Lisa kan je terugvinden welke wedstrijden gepland staan vanaf het weekend van 29/30 januari tot en met het weekend van 19/20 februari. Het lijkt er dus voorlopig op dat de zaal competitie weer (deels) hervat wordt.

 

Daarom hebben we het volgende besloten:

 

Jeugd en jongste jeugd:

-M.i.v. donderdag 20 januari wordt de zaaltraining hervat. Het bijgewerkte schema wordt vandaag op deze site gepubliceerd. De buitentraining stopt vanaf die datum.

-Let op: vanaf 13 jaar geldt dat het dragen van een mondkapje binnen verplicht is, behalve tijdens het sporten zelf.

-Zaterdag 22 januari hebben de (jongste)jeugd teams de mogelijkheid om op eigen initiatief onderlinge wedstrijden te organiseren (op het veld). Deze graag aanmelden via het wedstrijd secretariaat jeugd ([email protected]) of via het wedstrijd secretariaat Jongste Jeugd ([email protected]).


Voor de senioren, veteranen en trimmers:

-Voor de senioren-teams gelden aanvullende maatregelen om binnen te mogen sporten: er dient gecontroleerd te worden op het coronatoegangsbewijs (CTB). Bij senioren teams wordt de aanvoerder hiervoor verantwoordelijk.

-Met alle senioren-teams die zich hebben ingeschreven voor de zaalcompetitie wordt contact opgenomen om af te spreken of ze de zaaltrainingen willen vervolgen of dat ze liever naar buiten gaan.

 

Zaalcontributie

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in december is besloten de contributie voor de zaalperiode achteraf te incasseren op basis van de werkelijke kosten van de aangegane verplichtingen (o.a. zaalhuur, afdracht KNHB, STK). Daarnaast zal de hoogte van de contributie afhangen van hoeveel er in de zaal gehockeyd is door de verschillende teams en zal deze ook niet hoger zijn dan gebruikelijk. Meer info hierover volgt zodra de kosten en de verschillende (subsidie-)regelingen duidelijk zijn.

Tenslotte, voor alle keepers: denk er aan dat de er in de zaal andere gespen vereist zijn, dus wissel deze op tijd!

 

Namens het bestuur, de zaalcommissie en het STK,

 

Niels Hovestad

 

Afgelastingen

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Sponsoracties