Informatie zaalhockey competitie

Nieuws afbeelding 20-10-2021
Het lijkt nog ver weg, maar wij als zaalcommissie, zijn al druk bezig voor het komende zaalseizoen. Inmiddels is bekend hoeveel zaalcapaciteit wij tot onze beschikking hebben. Helaas is het ook dit jaar niet gelukt om voor alle teams wekelijks zaalhockeytijd te reserveren. We hebben gemiddeld 30/35 uur per week beschikbaar. Met 84 teams die gaan zaalhockeyen kunnen we niet alle teams wekelijks laten zaalhockeyen. 

We hebben daarom, net als de voorgaande jaren,  keuzes moeten maken. Omdat de C, D en jongste jeugdteams nog niet zoveel ervaring hebben met het zaalhockey, is er in ieder geval voor hen wekelijks een zaal beschikbaar tijdens de zaalcompetitie periode (vanaf december). Dit geldt ook voor de selectieteams A en B. Helaas blijven er dan niet genoeg reguliere uren over voor de breedte A en B. Zij hebben via de co√∂rdinatoren een mail gekregen wat de mogelijkheden zijn tijdens en voor het seizoen.

Goed nieuws is dat we al in november kunnen gaan starten met zaalhockey!  Alle teams krijgen de mogelijkheid om op zondag in november gebruik te maken van zaalcapaciteit. Binnenkort zal het schema hiervoor bekend worden gemaakt.

Wij benadrukken dat we alleen zaalruimte aanbieden in november en dat er geen trainer wordt geregeld. De trainers die normaal op het veld training geven, zijn niet beschikbaar. In plaats van training kan er ook een oefenwedstrijd worden gespeeld (tegen een ander team). Maar mogelijk dat er ook hockeyende ouders zijn die het spel kennen en een training kunnen verzorgen. 

Voor tips en tricks worden er natuurlijk nog coachavonden georganiseerd. Deze zullen op de club plaatsvinden op 1 november (A, B en C breedte) en 2 november (F, E6, E8 en D). De coaches ontvangen hiervoor nog een uitnodiging. Maar houd deze avond dus vrij! Het is altijd een zeer nuttige en leuke avond! 

Afgelastingen

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 28 november 2021
Tijd T/U Team Tegen team
16:00 Uit D4 SV Kampong Hockey D28
17:45 Uit D2 SV Kampong Hockey D7
17:45 Uit H3 SV Kampong Hockey H15

Sponsoracties