Verloop tot einde seizoen

Nieuws afbeelding 4-6-2021Op 5 juni worden de afvallers van de selectieteams telefonisch ge├»nformeerd. Nadat zondag 6 juni de nieuwe teams bekend zijn gemaakt, kunnen we als club dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen nog een eindspurt maken naar de zomer. Zoals aangekondigd komt er een mini-competitie op 12, 19, en 26 juni. Hierna is het seizoen ten einde, en gaan we ons zomerreces in. 

In de week van 7 juni wordt er niet in getraind, en is de club dicht op maandag tot en met donderdag. Op de vrijdag wordt er voor alle nieuwe teams een kennismakingsmoment georganiseerd. Hier zal je met je team een veld toebedeeld krijgen voor 45 minuten om kort kennis te maken, voor je die zaterdag je eerste wedstrijd samen speelt. Het schema voor deze dag volgt zo snel mogelijk. 

In de weken van 14 en 21 juni zullen er nog trainingen zijn voor alle nieuwe teams. De prestatie en top-breedte zullen nog 2 keer per week trainen, alle andere teams zullen nog een moment per week toebedeeld krijgen. Om dit trainingsschema in te vullen, vragen we extra inzet van onze trainers en het STK, en mikken we er op de teams een vliegende start te geven in een nieuw jaar waarin we hopelijk weer volop kunnen hockeyen. Het schema voor deze trainingen verschijnt ook zo snel mogelijk. 

Na 26 juni start voor ons de zomervakantie, en zien we elkaar in augustus weer terug, op de eerder gecommuniceerde data. 

Met sportieve groet, 

Het STK

Sponsoracties

Agenda

15-6 ALV
Hele agenda