ALV

Nieuws afbeelding 29-5-2021

Wij nodigen je uit voor de online ALV op 15 juni 2021!

Op 15 juni aanstaande wordt de ‘voorjaars’ algemene ledenvergadering gehouden; de vergadering waarin onder andere de begroting voor het komende seizoen wordt gepresenteerd en aan de leden ter goedkeuring wordt voorgelegd. Hierbij staan wij uiteraard stil bij de (financiële) impact van het coronavirus. Daarnaast legt het bestuur een contributievoorstel voor het komend seizoen ter goedkeuring voor aan de ALV. Omdat onze huidige secretaris zich niet beschikbaar stelt voor een tweede termijn staat ook een bestuurswisseling op de agenda.

Aanvang en stukken

De vergadering begint om 20:30 uur. Deze keer dus nog niet op de club, maar online. De agenda en stukken voor de ALV worden binnenkort gepubliceerd op de website. Om deze stukken te bekijken, dien je in te loggen.

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan de vergadering is aanmelden noodzakelijk! Aanmelden kan door een email met daarin je naam EN lidnummer te sturen naar [email protected]

De leden die zich aanmelden zullen een mail ontvangen met daarin nadere uitleg hoe de ALV en het stemmen online zal verlopen.

Rondvraag

Het laatste agendapunt van de vergadering is de rondvraag. Indien mogelijk ontvangt het bestuur graag ter voorbereiding je vraag vooraf per e-mail. Deze kan je sturen naar [email protected]

Graag tot 15 juni a.s.!

Namens het bestuur,

Joris Weijers
Secretaris

Sponsoracties

Agenda

15-6 ALV
Hele agenda