Administrateur gezocht

Nieuws afbeelding 19-5-2021Onze verenigingsadministrateur Erik te Winkel heeft aangegeven na een lange staat van dienst meer van zijn vrije tijd te willen genieten. En dat gunnen we hem van harte! Om die reden zijn we op zoek naar een vervanger die onze verenigigsadminsitratie op orde houdt. Het gaat hier om een vrijwilligersfunctie met vrijwilligersvergoeding.

Onze voorkeur gaat uit naar een lid of direct familielid van een van onze leden, die ervaring heeft als administrateur of een eigen administratiekantoor heeft. Wil je een steentje bijdragen aan de club, ben je enthousiast en wil je je netwerk binnen HC Houten vergroten dan past deze functie bij jou!

Werkzaamheden:
  • Bijhouden administratie in Exact Online.
  • Inboeken facturen en declaraties, die veelal periodiek terugkomen zoals horecaleveranciers en de KNHB. Facturen worden digitaal aangeleverd door de leveranciers of door de penningmeester. Na inboeken van de facturen worden deze klaargezet voor betaling in ABN-AMRO internetbankieren en betaald door de penningmeester.
  • Voeren van de een zeer beperkte kasadministratie, de hockeyclub werkt bijna geheel cashless.
  • Verwerken maandelijkse loonjournaalpost en verzorgen aangifte loonheffingen. Maandelijks worden de uren van het betaalde barpersoneel, zoals doorgegeven door bestuurslid Horeca ingevoerd in de salarisadministratie.
  • Verwerken aangifte omzetbelasting (per kwartaal) via het ondernemersportaal van de belastingdienst.
  • Jaarlijks opstellen van de jaarrekening in samenwerking met de penningmeester.
Alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd vanuit huis/eigen kantoor. De tijdsbesteding is enkele uren per week.

Als je dit wel ziet zitten of je wilt meer informatie (bijv over de vergoeding) bel of mail dan even met onze penningmeester Chris Steenbeek; [email protected] of 06 4212 3690


Sponsoracties

Agenda

15-6 ALV
Hele agenda