Gratis kennismaken voor kinderen van 5 tot 10 jaar

Nieuws afbeelding 6-5-2021Heel Houten Hockeyt - Gratis kennismaken voor kinderen van 5 tot 10 jaar

Ben je jonger dan 10 en heb je altijd al een keer een teamsport willen uitproberen? Grijp dan nu je kans en kom tot 4 juni gratis 1 keer per week hockeyen bij Hockeyclub Houten. Wij zetten de deuren van onze club open en heten de jeugd van Houten van harte welkom om lekker te komen hockeyen de komende weken. 

Wil je kennis maken met een gezellig teamsport en samen buiten trainen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan, want wat is er nu nog leuker dan ook een keer samen te hockeyen op een mooie locatie met maar liefst 6 velden en gedurende het hele jaar lekker sporten.

En als je hockey leuk vindt…
Bevalt het hockeyen je goed, dan kan je als dit weer mag ook wedstrijdjes gaan spelen op elk niveau.

Over Hockeyclub Houten…
Hockeyclub Houten is een actieve sportvereniging met een goede sfeer en veel gezelligheid. Sportief plezier voor iedereen en op alle niveaus staat voorop.

Interesse?
Meld je dan -alleen, of samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes- gelijk aan, het liefst voor 9 mei door naam, geboortedatum, mobiel, e-mail door te geven via [email protected] Je ontvangt daarna alle informatie over wanneer en hoe je kan starten. Je hebt in ieder geval een bitje, scheenbeschermers en een stick nodig. Stick kan eventueel geleend worden bij de club.

Sponsoracties

Agenda

15-6 ALV
Hele agenda