Vacature Secretaris (V/M)

Nieuws afbeelding 29-3-2021

Tijdens de aankomende ALV zal Joris Weijers, de huidige secretaris, aftreden. We zijn daarom op zoek naar een betrokken (ouder van een) lid die graag een steentje bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging.
 
De rol van een secretaris is divers en er is voldoende ruimte om hier een eigen invulling aan te geven. De secretaris is in ieder geval verantwoordelijk voor het voeren van correspondentie uit naam van en in overleg met het bestuur en voor het notuleren van algemene ledenvergaderingen en bestuursvergaderingen. Tevens lever je een bijdrage aan een juiste besluitvorming. Binnen de bestuurlijke verantwoordelijkheid van de secretaris vallen HR (contracten van trainers etc), compliance, het archiefbeheer, de Tucht-commissie, de vertrouwenspersonen en de arbitrage-commissie. Je bent een van de contactpersonen voor de KNHB en de Gemeente Houten, onder andere voor de afhandeling van tuchtrecht maar tevens algemeen aanspreekpunt voor de vereniging.

Je werkt intensief samen met je collega-bestuursleden aan diverse onderwerpen. De tijdbesteding als secretaris voor reguliere werkzaamheden is ca 4-6 uur per week, waarbij er een hogere tijdsbesteding in de aanloop naar de ALV's die 2x per jaar gehouden worden. Daarnaast zijn er diverse extra activiteiten die mogelijk tijdelijk een hoger tijdsbeslag per week kunnen vergen. Om deze rol goed te kunnen invullen is het wenselijk om affiniteit te hebben met juridische zaken en ervaring te hebben met beleidsvorming. Verder helpt het zeker als je de vereniging al een beetje kent, het hebben van een netwerk binnen de ouders van jongste jeugd t/m D is een extra plus.

Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met René Kuster ([email protected]) of Joris Weijers ([email protected]).

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda