Uitstel benefietactie + winactie Sportways kampen

Nieuws afbeelding 23-3-2021

Hallo clubgenoten, familie en vrienden, en betrokkenen bij de actie ter ere van Alicia,


Allereerst delen we graag met jullie hoe ontzettend trots we zijn op iedereen die al heeft bijgedragen aan de benefietactie die we in november zijn gestart voor het Prinses Maxima Centrum (https://www.maximaalinactie.nl/team/benefietactie-hc-houten). Het is ongelooflijk motiverend dat we al zo’n mooi bedrag hebben opgehaald! Iedereen die zich hiervoor heeft ingezet, echt enorm veel dank!


We hadden in de week van 12-18 april graag een spectaculaire actieweek georganiseerd. Een week vol spel, activiteiten, en verrassende initiatieven van en voor alle teams.

 

In verband met de corona maatregelen, die waarschijnlijk nog een tijdje aanhouden, hebben we besloten de actieweek uit te stellen naar het begin van het nieuwe seizoen (van 30 augustus tot 5 september). Hopelijk kunnen we dan alle plannen maximaal uitvoeren met zoveel mogelijk mensen! We hopen dan een prachtig bedrag te kunnen overhandigen aan het team van het Máxima Centrum. September is wereldwijd de maand van "bewustwording over kinderkanker”, dus zeer geschikt om juist dan als club ons steentje bij te dragen.


In de tussentijd kun je je als individu en als team je blijven inzetten voor de actie. Mocht je je vanwege corona af en toe vervelen, grijp deze periode dan aan om iets te betekenen. Er zijn al verschillende initiatieven gestart van betrokkenen bij deze actie. Laat je inspireren, want als zij het kunnen kan jij het ook!


  • Bente (14) uit Oudewater is gestart met de verkoop van mooie sieraden, waarvan de winst naar de actie zal gaan. Meer hierover op haar eigen website.

  • Een beoefend en exposerend schilderes heeft besloten dat de opbrengst van haar magnolia-schilderijen, een symbool voor liefde en thuis, naar onze actie zal gaan.

  • Een jaarclub uit Eindhoven organiseert een sponsorloop voor het outreach programma.

  • Dhr. van Geel uit Leiden schreef een boek en besloot, toen hij over onze actie hoorde, dat een deel van de verkoop naar onze actie gaat. Super mooi! De eerste twee donaties zijn reeds overgemaakt.

  • Bedrijf Gentille maakte reeds tal van sieraden met een sterretje en engeltjes en zal binnenkort haar opbrengst aan de actie overmaken.

  • Er zijn ideeën om ansichtkaarten te maken en te verkopen, wafels te bakken voor de verkoop, of een challenge te organiseren via social media.


Verder kunnen bedrijven het voorbeeld volgen van bedrijven die gedoneerd hebben! Op verzoek kunnen we een bedrijfslogo op de actiepagina plaatsen.


Naast deze acties mogen wij 2 kaarten voor een overnachtingskamp van Sportways weggeven t.w.v. €1290,-. Wij dagen al onze jeugdleden tussen de 10-15 jaar uit om zoveel mogelijk geld op te halen. Stuur voor 1 mei jouw prestatie op naar [email protected]. Op 2 mei overhandigen we de twee kaartjes aan de jongen en het meisje die iets groots hebben betekend voor de actie. Laat zien hoe creatief jij bent, en doe je best!


Mocht je vragen of hulp nodig hebben, laat het dan gerust weten en neem contact op met: [email protected]


Met hartelijke groet,

Het jeugdbestuur & organisatie benefietactie


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda