Update benefietactie + winactie Sportways kampen

Nieuws afbeelding 23-3-2021

Hallo clubgenoten, familie en vrienden en betrokkenen bij de actie ter ere van Alicia,


Zoals eerder aangegeven zouden een spectaculaire actieweek organiseren om geld op te halen voor kinderen in Afrika (geïnspireerd door Alicia), maar helaas moeten wij deze door de huidige coronamaatregelen verplaatsen. De planning is nu om de actieweek uit te stellen naar het begin van het nieuwe seizoen (van 30 augustus tot 5 september). Hopelijk kunnen we dan alle plannen maximaal uitvoeren met zoveel mogelijk mensen! We hopen dan een prachtig bedrag te kunnen overhandigen aan het team van het Máxima Centrum. September is wereldwijd de maand van "bewustwording over kinderkanker", dus zeer geschikt om juist dan als club ons steentje bij te dragen.

In de tussentijd kun je je als individu en als team je blijven inzetten voor de actie. Mocht je je vanwege corona af en toe vervelen, grijp deze periode dan aan om iets te betekenen. Er zijn al verschillende initiatieven gestart van betrokkenen bij deze actie. Laat je inspireren, want als zij het kunnen kan jij het ook!

o    Bente (14) uit Oudewater is gestart met de verkoop van mooie sieraden, waarvan de winst naar de actie zal gaan. Meer hierover op haar eigen website.

o    Een beoefend en exposerend schilderes heeft besloten dat de opbrengst van haar magnolia-schilderijen, een symbool voor liefde en thuis, naar onze actie zal gaan.

o    Een jaarclub uit Eindhoven organiseert een sponsorloop voor het outreach programma.

o    Dhr. van Geel uit Leiden schreef een boek en besloot, toen hij over onze actie hoorde, dat een deel van de verkoop naar onze actiegaat. Super mooi! De eerste twee donaties zijn reeds overgemaakt.

o    Bedrijf Gentille maakte reeds tal van sieraden met een sterretje en engeltjes en zal binnenkort haar opbrengst aan de actie overmaken.

o    Er zijn ideeën om ansichtkaarten te maken en te verkopen, wafels te bakken voor de verkoop, of een challenge te organiseren via social media.

Naast deze acties mogen wij 2 kaarten voor een overnachtingskamp van Sportways weggeven t.w.v. €1290,-. Wij dagen al onze jeugdleden tussen de 10-15 jaar uit om zoveel mogelijk geld op te halen. Stuur voor 15 juni jouw prestatie op naar [email protected] We overhandigen daarna de twee kaartjes aan de jongen en het meisje die iets groots hebben betekend voor de actie. Laat zien hoe creatief jij bent, en doe je best!

Mocht je vragen of hulp nodig hebben, laat het dan gerust weten en neem contact op met: [email protected]

Met hartelijke groet,

Het jeugdbestuur & organisatie benefietactie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoracties