Drukte op de velden…

Nieuws afbeelding 11-3-2021

We snappen best dat iedereen een beetje klaar is met Corona, en dat het dan leuk is om in het weekend lekker een wedstrijd van je kind te kijken. Ondanks de Corona wachten is het het nog steeds erg druk op zaterdagochtend tijdens het eerste wedstrijdblok. De meeste teams hebben erg veel enthousiaste begeleiders, die natuurlijk allemaal aanwezig (moeten) zijn tijdens de onderlinge wedstrijden. Daarom nogmaals het volgende:

·Omdat de JJ met meer teams op één veld spelen staan hier vaak (te) veel begeleiders op een veld. Het aantal begeleiders voor JJ teams is twee; waar er één spelbegeleider van is.

·Voor de Frockeys geldt deze beperking op begeleiders niet; we hebben de wedstrijden op zondag ochtend over meer velden verdeeld waardoor er hier meer ruimte is. Helaas is deze ruimte er op zaterdag ochtend niet.

·We blijven voorlopig tijdens het eerste wedstrijdblok werken met Corona wachten.

·Hou je aan de splitsing van ons complex: toegang tot veld 4,5&6 via het handbalveld.

·Na een wedstrijd z.s.m. het complex weer verlaten; voor veld 1,2 en 3: i.v.m. komende en vertrekkende spelers graag achter veld 1 langs vertrekken. Binnenkomende spelers lopen voor het clubhuis langs.

 

Op deze manier kunnen we, ondanks alle Corona maatregelen op een zo veilig mogelijke manier zoveel mogelijk hockey aan iedereen bieden.

 

Met vriendelijke groet,

Niels Hovestad

Bestuurslid Jeugd en Jongste Jeugd

 

Remko Reeuwijk

Voorzitter Jongste Jeugd Commissie

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda