Eerste online ALV

Nieuws afbeelding 22-11-2020

Wij nodigen je uit voor de eerste online ALV op 10 december 2020!

Op 10 december aanstaande wordt de ‘najaars’ algemene ledenvergadering gehouden; de vergadering waarin het (financieel) jaarverslag wordt gepresenteerd en aan de leden ter goedkeuring wordt voorgelegd. Tevens geven wij een update over de (financiële) impact van het coronavirus en komt het voorstel om het complex volledig rookvrij te maken aan de orde. Daarnaast nemen wij afscheid van onze huidige voorzitter en staat er een bestuurswisseling op de agenda.

Aanvang en stukken

De vergadering begint om 20:30 uur. Dit keer dus niet op de club, maar online. De agenda en stukken voor de ALV worden binnenkort gepubliceerd op de website. Om deze stukken te bekijken, dien je in te loggen.

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan de vergadering is aanmelden noodzakelijk! Aanmelden kan door een email met daarin je naam EN lidnummer te sturen naar [email protected]

De leden die zich aanmelden zullen een mail ontvangen met daarin nadere uitleg hoe de ALV en het stemmen online zal verlopen.

Rondvraag

Het laatste agendapunt van de vergadering is de rondvraag. Indien mogelijk ontvangt het bestuur graag ter voorbereiding je vraag vooraf per e-mail. Deze kun je sturen naar [email protected]

Graag tot 10 december a.s.!

Namens het bestuur,

Joris Weijers
Secretaris

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda