Opstart trainingen 18+

22-11-2020Nadat afgelopen week al een paar teams wat hebben proefgedraaid starten we vanaf de komende week weer met de trainingen voor alle senioren, veteranen en trimmers. Om aan alle teams goed uit te leggen hoe ze zich het beste kunnen houden aan de maatregelen (met name trainen in groepen van 4 met 1,5 meter afstand) heeft Dominik Batenburg, STK, voor as maandag een videobijeenkomst gepland voor aanvoerders, trainers en coaches. Zorg dat je team daar vertegenwoordigd is omdat je anders niet kunt starten!

Gister was in het nieuws dat de besmettingen niet meer dalen. Wij hebben hier met elkaar ook een verantwoordelijkheid in. Een belangrijke voorwaarde om te kunnen trainen is dat dit gebeurt in groepen van maximaal 4 personen. Deze groepjes blijven de hele training hetzelfde en hebben geen contact met elkaar (onderling op 1,5 meter) en niet met de andere groepen. Ook niet rondom de training, in de dug-out enz. Denk bij de samenstelling van de groepjes hier dus goed over na en neem bijvoorbeeld ook mee dat als je samen reist naar de club je ook in hetzelfde groepje zit. Er kunnen op een half veld maximaal 2 groepjes van 4 trainen aangevuld met een keeper die een afgeschermd stuk van de cirkel gebruikt. Onze teams zijn groter, spreek daarom met elkaar af hoe je dit verdeeld in blokken per training of in trainingen per week/om de week.

Er zal regelmatig gecheckt worden of teams zich houden aan de maatregelen. Zo niet dan zal na een waarschuwing trainen niet meer worden toegestaan. 

Als je gedurende de komende weken vragen hebt over wat er wel en niet kan of welke oefeningen geschikt zijn dan kan je terecht bij Dominik.

Laten we zorgen dat we besmettingen tijdens en rondom trainingen voorkomen zodat we lekker gezond blijven.

Met sportieve groet
namens bestuur
Petra


Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda