Bestuurslid Communicatie gezocht

Nieuws afbeelding 26-10-2020
Enthousiast, gemotiveerd, in staat anderen aan je te binden, met een netwerk binnen de groep ouders van onze Jongste Jeugd en C/D jeugd.

Herken jij zelf in bovenstaand profiel en lijkt het je mooi om samen met jouw commissies de hele club een boost te geven in onze communicatie? Met als doelstellingen: het plezier rondom het hockey vergroten en het stimuleren van ieders betrokkenheid bij de club. Waardoor steeds meer leden en vrijwilligers energie geven en krijgen van de club. Want jij laat zien wat een mooie club wij zijn!

Je bent verantwoordelijk voor PR, de website en social media. En, als het weer allemaal mag, voor de feesten en toernooien. En al die activiteiten ondersteunen de leden- en vrijwilligers-werving die je ook onder je hoede hebt. Omdat we het belangrijk vinden dat ieder bestuurslid ook direct bij het hockey zelf betrokken is, valt ook het G-hockey binnen jouw portefeuille.

Vrijwilligerswerk doen biedt een mooie gelegenheid iets te betekenen voor een ander, levert je allerlei nieuwe contacten op en het is gewoon ook heel leuk om samen ergens de schouders onder te zetten! #declubdatzijnwijzelf

Interesse? Stuur dan een berichtje naar [email protected] en we nemen contact met je op.

Bestuur HC Houten

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda