Zaaltrainingen november

Nieuws afbeelding 14-11-2019

Alle teams zijn nog volop bezig met de veldcompetitie, maar er wordt al druk gewerkt aan het zaaltrainingsschema. Om goed voorbereid de zaal in te gaan starten de zaaltrainingen al op zondag 3 november. Zodoende kunnen alle jeugdteams drie keer trainen voordat de zaalcompetitie start. De jongste jeugd teams staan er 1 a 2 keer in het schema.- Trainers dienen zelf voor materialen te zorgen
- Laatste wijziging doorgevoerd op 14 november

* In het schema staan er wel/geen trainers ingedeeld. Dit komt mede doordat er veel trainers zelf nog spelen op zondag, waardoor het een enorme klus is geweest om alles te vullen. Helaas is niet alles rond, vandaar dat wij als het "leeg" blijft beroep willen doen om de coaches om "oefenwedstrijden" te spelen. Dat kan onderling maar ook tegen een team dat ervoor of erna staat ingepland. 
Teams met een trainers in het zwart is nog niet bevestigd, teams met trainer in de rood is nog afhankelijk van de veldcompetitie van die trainer, teams met een groene trainer is helemaal rond. 

Er is in dit schema grotendeels rekening gehouden met de teams die na elkaar trainen. Zodoende kan er eenvoudig een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen elkaar. Mocht een team niet kunnen trainen dan kan er onderling geruild worden. Breng ons dan wel op de hoogte van deze verandering per mail; [email protected]

Het trainingsschema voor de maanden december/januari en februari wordt z.s.m. gecommuniceerd. Het trainingsschema wordt afhankelijk van het speelschema verder ingevuld. Het streven is om zo veel mogelijk teams hiermee de mogelijkheid te bieden om te trainen.

Met sportieve groet ook namens de zaalcommissie,

Michiel van der Meer
STK HC Houten
Bijlage

Sponsoracties