Vandaag jarig

Maureen Nauss

Wedstrijden quicklinks

Teams Quicklinks

Recente verslagen

Download de app

Zoek


5-12
Aandachtspunten Gele Kaarten zaalhockey

Beste zaalhockeyers/coaches en managers,

hieronder de aandachtspunten mochten er gele kaarten vallen, Let op het is jullie eigen verantwoordelijkheid om bij te houden wie welke kaart ontvangen heeft en welke sanctie er op staat.
de kosten van de kaarten worden individueel doorbelast naar de speler door de penningmeester.
[ ..lees meer ]
5-12
Digitaal wedstrijdformulier direct afronden!

Afgelopen weekend is de zaalcompetitie van start gegaan. In de zaal wordt ook gebruik gemaakt van het digitaal wedstrijdformulier (DWF). Helaas was minder dan 50% van de DWF's na de wedstrijd compleet. Het kost het wedstrijdsecretariaat zaal veel tijd om alle standen te achterhalen ėn voor te laat doorgeven van de standen kan de club een
[ ..lees meer ]
1-12
Wedstrijdtas en zaalleiding

 
HCH is verantwoordelijk voor de zaalleiding als in het wedstrijdschema scheidsrechters zijn toegewezen aan de wedstrijden en dit nadrukkelijk in het wedstrijdschema vermeld staat. Let op: je kan ook zaalleiding hebben in een sporthal buiten Houten!
 
[ ..lees meer ]
29-11
Sportief netwerken in het nieuws

Sportief Netwerken draait beter
College bezoekt 'Sportief netwerken'
16-11-2016, 13:50 | Van de redactie van Houtens Nieuws.nl / John van Amerongen

[ ..lees meer ]

Bijlage: Sportief netwerken artikel.JPG
28-11
Uitslag enquête Nieuwe Tenue

Afgelopen vrijdag was de laatste mogelijkheid om je mening te geven over een nieuwe tenue. Zoals eerder via twitter duidelijk werd, hebben 985 leden (!) gereageerd. Een overweldigende meerderheid van de leden heeft gelukkig meegedaan aan de enquête en dit laat duidelijk zien dat het onderwerp tenue leeft. 
[ ..lees meer ]
21-11
Trainingsschema Zaalhockey seizoen 2016-2017

Komend weekend worden de laatste competitiewedstrijden op het veld gespeeld en vanaf volgende week starten we met het indoor programma.
[ ..lees meer ]

Bijlage: Zaaltrainingsuren HCH 2016-2017(1).pdf
18-11
briefing scheidsrechters zaalhockey

Beste spelers, coaches, begeleiders en scheidsrechters,

Hierbij de briefing van de spelregels voor de zaal voor het komende seizoen.

!belangrijk is dat er nu ook een lange corner is!
lees goed door wanneer fluiten we voor hoogspel
en de andere regels

veel speel en fluit plezier,

[ ..lees meer ]

Bijlage: Briefing (spelregels zaal) - CS CS+ 2016-2017.pptx
14-11
Houtwerk 48 online!

In deze editie hebben we een tweetal commissies geïnterviewd. De kledingcommissie brengt u op de hoogte van de laatste stand van zaken ten aanzien van een eventueel nieuw tenue.
We stellen u graag voor aan de mannen van de accommodatiecommissie   en brengen u op de hoogte van hun werkzaamheden.
[ ..lees meer ]
14-11
Clubfacet: Hockeyfeest zaterdag 12 november 2016

Het kan u nauwelijks zijn ontgaan. Zaterdag 12 november jl. was het weer feest op HC Houten. Senioren, Veteranen, oud- leden, ouders, vrijwilligers, iedereen van 18 jaar of ouder was van harte welkom. Vanaf 21.00 uur konden de voetjes weer van de vloer.
[ ..lees meer ]
14-11
Clubfacet: Sponsoren in beeld

De afgelopen weken zijn een aantal teams door diverse sponsoren voorzien van prachtige sponsorkleding. Daarover hebben we het een en ander al op de site kunnen lezen. Zo werden onder meer JA1 en MA1 door onze hoofdsponsor ABN-AMRO voorzien van trainingspakken en bijpassende hockeysticktassen die in samenwerking met Club Colors zijn
[ ..lees meer ]
14-11
Clubfacet: Team in de Spotlight - JD6

Wat voor team is JD6?

Jongens D6 is een team met zes tweedejaars en negen eerstejaars D spelers. Al heel snel is het een gezellige groep geworden. Het zijn heren die allemaal hockeyen voor de gezelligheid en die van een lolletje houden. Dat blijkt goed bij elkaar te passen, alhoewel een enkele eerstejaars nog wel wat
[ ..lees meer ]
14-11
Clubfacet: Commissie aan het woord - de accommodatiecommissie

Vlaggenmasten plaatsen, biertafels aanschaffen, zorgen voor goede bijpassende parasolvoeten die zwaar genoeg zijn om de wind op het park te weerstaan, het regelen van speakers voor een goed werkende omroepinstallatie, zomaar een aantal zaken die door de accommodatiecommissie tot stand zijn gekomen. Deze commissie bestaat uit
[ ..lees meer ]
14-11
Clubfacet: de 10 dilemma's van Lotte Dams- aanvoerster Dames 1

Citytrip of strandvakantie: Ik ga voor de City trip. Ik vind het heerlijk om rond te slenteren en een stad te bekijken. Hele dagen relaxen op het strand is niet echt iets voor mij, ik verveel me snel.
Beyoncé of Bruno Mars: Ik kies voor de girlpower van Beyoncé!
[ ..lees meer ]
14-11
Clubfacet: Commissie aan het woord - de kledingcommissie

Annemiek Geurtsen en Sonja van der Deure runnen op HC Houten de kledingcommissie. Sinds de zomervakantie zijn zij druk bezig met het voorbereiden van een mogelijk nieuw clubtenue voor onze vereniging. Reden genoeg voor de redactie van het Houtwerk om de dames op te zoeken en te vragen naar de huidige stand van zaken.
[ ..lees meer ]
14-11
Clubfacet: Mededelingen van het bestuur

Tijd vliegt. Nog een paar weken en dan staat de november ALV voor de deur en begint het zaalseizoen weer. In de afgelopen weken is er weer veel gebeurd op de club. Afgelopen weekend was er een mooi seniorenfeest met een top band. We hebben tientallen Zuid-Afrikaanse hockey-(st)ers op bezoek gehad, de Grote Club actie is begonnen en veel
[ ..lees meer ]
24-8
Teamsponsoring; wat moet ik weten en wat kan ik doen?

De Sponsorcommissie vindt het fantastisch als een lid en/of ouder via zijn/haar bedrijf een team wil sponsoren voor wat betreft truien, jacks, trainingsbroeken of andere zaken.

[ ..lees meer ]
21-8
De sponsorcommissie zoekt nieuwe enthousiaste leden!

Nieuwe leden sponsorcommissie gezocht Sponsorcommissie en de toekomst HC Houten is als vereniging de laatste jaren enorm gegroeid. Ook het aantal sponsoren dat actief is op HC Houten is enorm toegenomen. HC Houten wil graag verder groeien en daarbij hebben wij natuurlijk ook nieuwe sponsoren nodig. Om dit te kunnen realiseren is de
[ ..lees meer ]
Hoofdsponsor
Sponsoracties
Platinasponsor
Sponsor